No items found.

Isolatorvägen 1
721 37 Västerås

Om Värmis AB

Vårt uppdrag

Att efter ett halvår få ringa tillbaka till kunden som vi har fått installera en helt ny värmeanläggning hos och få höra hur nöjda de är samt hur mycket pengar de har sparat sedan de anlitat oss får anses som ett av våra största uppdrag. Om de så bara är lilla värmepumpen till sommarstugan så är det vårt uppdrag att tillfredsställa ert behov.
Miljö och energieffektivitet är något vi värnar om och är en av de största anledningar till att vi hjälper till att energibespara åt de svenska hushållen.
Om du söker efter komfortlösningar där installationskvalitè och ansvar är några punkter som du lägger stor vikt vid så är du helt rätt ute, välkommen till oss!

Historia

För ca 20 år sedan lämnade jag gymnasiet,en 3-årig el-utbildning med inriktning mot styr och regler var avklarad.
Jobben stod och väntade men tackade nej till de stora industrierna i min stad Västerås för att ta anställning på ett litet storköksföretag. Några år passerade och det stod inte på förrens jag var anställd på Västmannakyl AB. Där fick jag lära mig otroligt mycket om samtliga typer av kyl och värmesystem och fick hålla i många stora butikskyls ombyggnationer.Åren gick även där och beslöt mig för att jag ville ha lite nya utmaningar i livet.
In i skolbänken för att få ett kylcertifikat och så vips så var Värmis igång. Värmis blev efter några år ett aktiebolag och inriktningen har ändrats lite sedan starten. Från att ha foten placerad ca 80% av tiden inom butikskyla och ca 20% på värmepumpar så är det 100% värmepumpar och luftkonditioneringar nu.
Nu spinner Värmis AB på och jobben rullar in i strid ström och siktet är att fortsätta att växa men att absolut inte tumma på kvalitèn.

Kundutlåtanden

"

Så snart det lugnat ned sig lite med alla ac installationer så lägger vi in vad våra kunder anser om oss här

"

Så snart det lugnat ned sig lite med alla ac installationer så lägger vi in vad våra kunder anser om oss här

Självklart är vi kylcertifierade enligt gällande normer

Vi kan komfort för dig och din fastighet